Baristický kurz pre kaviareň
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Máte kaviareň a chcete vylepšiť chuť pripravovanej kávy pre Vašich hostí? Alebo snáď začínate? Radi Vám pomôžeme so zaškolením obsluhy či už v správnej príprave kávy, nastavení mlynčeku, organizácií prevádzky alebo v technikách latté artu.
Kurz je vždy vytvorený na mieru Vašim požiadavkám, aby odpovedal reálnej prevádzke a aby sme sa venovali tomu, čo je pre Vás zaujímavé.
Pracuje sa na Vašom kávovare a vo Vašich podmienkach. Teória sa maximálne prelína s praxou, všetko čo bude teoreticky povedané si prakticky vyskúšate. Od nás sa nedozviete len naučené postupy, ale vysvetlíme aj prečo to tak je.
Dĺžka trvania kurzu je individuálna
Termín podľa dohody
V prípade záujmu napíšte na info@dokonalakava.cz
Štandardný obsah kurzu, ktorý je možné prispôsobiť podľa požiadaviek
- Postup prípravy espressa
- Extrakcia - ako vypadá, aký má význam, nastavenie mlynčeku
- Čerstvosť a skladovanie kávy
- Čistota a starostlivosť o technológie - význam, ako často
- Kávové nápoje - čo by v lístku nemalo chýbať a ako na to
- Napeňovanie a spracovanie mlieka
- Technika nalievania do šálky ako základ pre latté art
- Nastavenie kávovaru pre perfektné šľahanie
- Odporučené vybavenie pre prípravu
- Revízia kávovaru a mlynčeka
Honza Bohatý má mnoho rokov skúseností, či už s prípravou kávových nápojov, školením ale predovšetkým s pražením. Praží našu kávu Dopraženo!. Má tak komplexný pohľad na kávu a svojim osobným prístupom a rozprávaním dokáže každého vtiahnuť do sveta kávy a zamilovať sa do nej. V tejto spoločnosti vám 6 hodín utečie ako nič.
Honza Houdek, majiteľ DokonalaKava.cz, odborník nie len na e-shop, ale taktiež vás prevedie svetom kávovarov a kávy. Viac než 6 rokov riadi stratégiu firmy, jazdí po plantážach, skúša rôzne kávy a podieľa sa na vývoji nových káv a ich zaraďovaní do sortimentu.
Recenzie zákazníkov
Marťa Paldrychová napísa recenziu na Dokonalakava.cz
Jednoznačně doporučuji kurz ostatním, mám nějakou praxi z kavárny, většinu věcí jsme byla zvyklá dělat správně, ale nyní už také vím, proč se tak dělají kromě toho mi nikdo předtím nevysvětlil, jak se dá krásně rozpoznat ristretto od espressa podle barvy, kterou má káva tekoucí z páky, takže za mě 5 hvězdiček
Sis Snopková napísa recenziu na Dokonalakava.cz
Vynikající káva, vynikající kurz. Děkuji za věcné informace o přípravě té správné kávy a za ochotu odpovědět na jakýkoli dotaz.
Pořadatelem kurzu je Jan Houdek, IČ 75743051, Bayerova 34, 602 00 Brno, neplátce DPH
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.