Baristický kurz pre začínajúcich baristov

€205
Skladom (94 ks) Vyprodáno Vyprodáno Zvoľte variant
Variant
Môžeme doručiť do:
29.3.2023 - - Zvoľte variant

6 hodinový kurz, víkend, maximálne 6 účastníkov

Detailné informácie

Podrobný popis

Začínate v kaviarni, alebo chcete pracovať ako barista? Chcete zlepšiť svoje zručnosti v príprave espressa a napeňovania mlieka? Tak tento kurz je práve pre vás. Behom 6 hodín sa naučíte všetko potrebné tak, aby káva od vás chutila ako v tých najlepších kaviarňach. 

Príďte sa k nám naučiť prípravu dokonalého espressa a lahodného cappuccina!

prezentace šířka (7)

Na čo sa môžete tešiť

  • Výuka skúsenými baristami 
  • 6 hodín plných informácií o káve, údržbe kávovaru, príprave espressa a cappuccina
  • Veľa praktických ukážok, sami si všetko vyskúšate, prakticky budete "stáť" stále pri kávovare
  • Výukové skriptá
  • Certifikát o absolvovaní kurzu
  • Kurzu sa účastní maximálne 6 vašich kolegov

Ako kurz prebieha

V prvej tretine sa naučíte správny postup prípravy espressa. Povieme si aká sila utláčania je správna a taktiež si vyskúšate prípravu rôznych kávových nápojov.

prezentace šířka (1)

V druhej časti vám prezradíme, čo všetko ovplyvňuje chuť kávy, čo je čerstvosť, ako čistiť kávovar a mlynček. Ale hlavne vám ukážeme najväčšie tajomstvo. Nastavenie mlynčeku!

prezentace šířka (4)

A posledná tretina je najviac zábavná, sami budete napeňovať mlieko aj nemlieko (ovsené, sójové). Spoločne si ukážeme, ako sa robí srdiečko do cappuccina.

prezentace šířka (3)

Čo si teda odnesiete a naučíte sa

  • pripraviť espresso
  • nastaviť mlynček
  • názorné ukážky podextrahovanej, preextrahovanej a správne pripravenej kávy
  • budete vedieť rôzne kávové nápoje pripravené na bázy espressa 
  • techniku šľahania a nalievania mlieka do cappuccina - nejde o latté art, aj baristi sa musia najprv naučiť ako správne našľahať mlieko bez bublín 

Kurzy v Bratislave začínajú o 10:00 a končia cca o 17:00 v sídle restauraci Maranello na adrese Vlčie hrdlo 1/A (Dom obchodných činností) 824 12 Bratislava.

Food Concept Store - Ta Truhla_1

Kurzy v Brne začínajú od 10:00 a končí cca o 17:00 v sídle DokonalaKava.cz na Táborské 149, 615 00 Brno.

2_1

Kurzy v Prahe začínajú v sobotu o 10:00 a končia cca o 17:00, v nedeľu taktiež od 10:00 a koniec cca o 17:00 vo Food Concept Store - Ta Truhla na ulici Truhlářská Praha 1.

1_1

Copy of Copy of Dokonalakava v roce 2018-9

Honza Bohatý má mnoho rokov skúseností, či už s prípravou kávových nápojov, školením ale predovšetkým s pražením. Praží našu kávu Dopraženo!. Má tak komplexný pohľad na kávu a svojim osobným prístupom a rozprávaním dokáže každého vtiahnuť do sveta kávy a zamilovať sa do nej. V tejto spoločnosti vám 6 hodín utečie ako nič.

Honza Houdek, majiteľ DokonalaKava.cz, odborník nie len na e-shop, ale taktiež vás prevedie svetom kávovarov a kávy. Viac než 6 rokov riadi stratégiu firmy, jazdí po plantážach, skúša rôzne kávy a podieľa sa na vývoji nových káv a ich zaraďovaní do sortimentu.

 ZA KAŽDÝM Z NAŠICH ZÁKAZNÍKOV SA ODOHRÁVA INÝ KÁVOVÝ PRÍBEH

 prezentace šířka (5)

 Poriadateľom a predajcom kurzu je Dokonalakava.cz s.r.o.

Dodatočné parametre

Kategória: Baristické kurzy
Záruka: 1 rok
Obtížnost: začátečník, pokročilý, profesionál
Místo kurzu: Praha, Brno
Storno podmínky: Při stornování školení v posledním týdnu před školením (1. - 7. den před školením), případně pokud se školení vůbec nezúčastníte, bude uplatněno 100% storno bez náhrady. Pokud budete mít zájem o jiný termín v době 7 a méně dní před kurzem, lze jej změnit za 1 000 Kč
Platnost poukazu: 12 měsíců

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: