Kurz Dokonalé espresso a cappuccino na domácom kávovare

€149
Skladom (>100 ks) Skladom (10 ks) Skladom (10 ks) Skladom (10 ks) Zvoľte variant
Variant
Môžeme doručiť do:
7.12.2022 7.12.2022 7.12.2022 7.12.2022 Zvoľte variant

6 hodinový kurz, víkend, maximálne 10 účastníkov

Detailné informácie

Podrobný popis

Ovládnite svoj domáci kávovar a naučte sa na ňom dokonalé esspresso a cappuccino. Počas šiestich hodín sa naučíte všetko tak, aby vaša káva chutila ako v tej najlepšej kaviarni.

Príďte s nami stráviť príjemný víkendový deň a pritom sa naučiť pripraviť dokonalú kávu. 

Na čo sa môžete tešiť

  • 6 hodín plných informácií o príprave espressa a cappuccina na domácom kávovare
  • Veľa praktických ukážok, sami si všetko vyskúšate na rôznych kávovaroch, napríklad Lelit Bianca, Ascaso Steel, Ascaso Dream
  • Výukové skriptá
  • Certifikát o absolvovaní kurzu
  • Kurzu sa účastní maximálne 10 vašich kolegov

2

Vždy vám pošleme elektronický darčekový poukaz, môžete si však vybrať, či termín obdarovanému zvolíte, alebo necháte výber na ňom. Kliknite na zvoľte variantu a vyberte si z ponuky. 

Ako kurz prebieha

V prvej tretine sa naučíte pripraviť si správne espresso, povieme si aká sila utláčania je správna a taktiež si vyskúšate prípravu nápojov.

prezentace šířka (1)

V druhej časti vám prezradíme, čo všetko ovplyvňuje chuť kávy, čo je čerstvosť, ako čistiť kávovar a mlynček, a hlavne vám ukážeme najväčšie tajomstvo. Nastavenie mlynčeku. 

A posledná tretina je najviac zábavná, sami budete šľahať mlieko. Spoločne si ukážeme, ako sa robí srdiečko do cappuccina a tí najšikovnejší ho určite aj nakreslia.

prezentace šířka (6)

Čo si teda odnesiete a naučíte sa

  • pripraviť espresso
  • nastaviť mlynček
  • názorné ukážky podextrahovanej, preextrahovanej a správne pripravenej kávy
  • spoznáte prácu na rôznych domácich kávovaroch
  • ochutnáte rozdiel medzi čerstvou a starou kávou
  • techniku šľahania a nalievania mlieka do cappuccina - nejde o latté art, aj baristi sa musia najprv naučiť ako správne našľahať mlieko bez bublín 

Kurzy v Bratislave začínajú o 10:00 a končia cca o 17:00 v sídle restauraci Maranello na adrese Vlčie hrdlo 1/A (Dom obchodných činností) 824 12 Bratislava.

Food Concept Store - Ta Truhla_1

Kurzy v Brně začínajú o 10:00 a končia cca o 17:00 v sídle prodejna Dokonalakava.cz Táborská 149 v Brně.

2_1

Kurzy v Prahe začínajú v sobotu o 10:00 a končia cca o 17:00, v nedeľu taktiež od 10:00 a koniec cca o 17:00 vo Food Concept Store - Ta Truhla na ulici Truhlářská Praha 1.

1_1

Copy of Copy of Dokonalakava v roce 2018-9

Honza Houdek, majiteľ DokonalaKava.cz, odborník nie len na e-shop, ale taktiež vás prevedie svetom kávovarov a kávy. Viac než 6 rokov riadi stratégiu firmy, jazdí po plantážach, skúša rôzne kávy a podieľa sa na vývoji nových káv a ich zaraďovaní do sortimentu.

Miroslav Jakeš, milovník skvelej kávy a to nie len jej chuti, ale aj zážitkov, s ktorými sa spája. Napríklad atmosféry designovej kaviarne alebo šálky kávy s výhľadom a dobrou spoločnosťou. Káva je pre neho zážitok a toto prenáša aj do svojho kurzu. Mirek vás prevedie všetkými krokmi tak, aby ste aj vy mali doma dokonalú kávu. S týmto sympaťákom sa na kurze rozhodne nebudete nudiť!

 

 ZA KAŽDÝM Z NAŠICH ZÁKAZNÍKOV SA ODOHRÁVA INÝ KÁVOVÝ PRÍBEH

 prezentace šířka (5)

 Poriadateľom a predajcom kurzu je Dokonalakava.cz s.r.o.

Dodatočné parametre

Kategória: Baristické kurzy
Záruka: 1 rok
Obtížnost: začátečník, pokročilý, profesionál
Místo kurzu: Praha, Brno
Storno podmínky: Při stornování školení v posledním týdnu před školením (1. - 7. den před školením), případně pokud se školení vůbec nezúčastníte, bude uplatněno 100% storno bez náhrady. Pokud budete mít zájem o jiný termín v době 7 a méně dní před kurzem, lze jej změnit za 1 000 Kč
Platnost poukazu: 12 měsíců

I doma můžete mít stejně dobrou kávu jako v kavárně

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Nevypĺňajte toto pole:
M Avatar autora Kurz 18.1. 7.1.2020 22:03
Dobry den, mam zaujem o kurz pripravy domaceho espresa 18.1. Ak budeme dvaja mam platit za osobu alebo ako je cena myslena? Dakujem. Michal
Odpovedať